Kedvezményes lehetőségek

1: Faanyag minőségének változtatása tömörfa lépcsők és burkolások esetén

Lépcsőink hazai első osztályú és export minőségű faanyagokból készülnek. Lehetőség van hazai másod- és harmadosztályú anyag használatára is. Ennek jelentősége egyrészt a költségek csökkentésében rejlik, másrészt a lépcső anyagában illeszkedhet a használt rusztikus padlóhoz, parkettához. Az így elérhető költségcsökkenés a teljes lépcsőre vetítve 8-10%.

2: Lépcsők felmérése és beszerelése

Ezt az opciót elsősorban olyan asztalosoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek az ilyen típusú lépcsők tervezésére és gyártására alkalmas eszközökkel, de szívesen készítenének megrendelőiknek lépcsőt is. Ajánljuk még barkácsolni szeretőknek is, mivel a szerelés nem igényel speciális eszközöket. Az összeszereléshez természetesen minden segítséget megadunk, a szükséges kötőelemeken kívül részletes leírást és rajzokat, robbantott ábrát biztosítunk. Az így elérhető költségcsökkenés a teljes lépcsőre vetítve mintegy 15%.

3: Felületkezelés

Ez az opció főként a második pontban foglaltakkal együtt választható, ha van alkalmas felületkezelő műhelye vagy (akár ennek hiányában is) olajozással, viaszolással kívánja kezelni a felületet. Mivel a felületek kezelését alkatrészenként célszerű elvégezni, ezért az általunk beépített lépcsők utólagos kezelése nem ajánlható. Az így elérhető költségcsökkenés a teljes lépcsőre vetítve kb. 10%.

Az egyes kedvezmények összevonhatók!